IPS Teodosie Biserica Izvorul Tamaduirii Constanta
IPS Teodosie Biserica Izvorul Tamaduirii Constanta
Judecătoria Constanța a admis, astăzi, 16 iunie 2022, cererea de suspendare provizorie a executării acțiunii privind demolarea bisericii ”Izvorul Tămăduirii” din municipiul Constanța.

Mai exact, instanța de judecată a suspendat punerea în executare a acțiunii unui birou executor judecătoresc, până la soluționarea unei alte cauze în care a fost formulată contestație la executare.

Admite cererea de suspendare provizorie a executării silite formulată de contestatoarea … . În temeiul art. 719 alin. (7) C. proc. civ., suspendă provizoriu executarea silită efectuată în dosarul de executare nr. 234/2022 al B.E.J. Beciu Stelian, până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite formulate în cadrul dosarului nr. 14901/212/2022 al Judecătoriei Constanţa. În temeiul art. 719 alin. (8) C. proc. civ., prezenta încheiere se comunică din oficiu şi de îndată B.E.J. Beciu Stelian. Fără cale de atac. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, conform art. 402 teza finală C. proc. civ., astăzi, 16.06.2022”, se arată în minuta instanței.

Citește și:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Gigi Becali, reacție în scandalul bisericii Izvorul Tămăduirii: „O dărâm eu și fac altă în locul ei, biserică adevărată, frumoasă, cu turle”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.