Suporterii Farul Constanța, în Piața Ovidiu
Suporterii Farul Constanța, în Piața Ovidiu
Astăzi, Farul Constanța a invitat suporterii să sărbătorească, împreună, victoria istorică de noaptea trecută, când a cucerit titlul de Campioana României.

Campionii și suporterii au plecat către Piața Ovidiu, pe traseul strada Soveja – bulevardul Mamaia – Capitol – bulevardul Tomis – Piața Ovidiu.

În aceste momente, aceștia se află în număr impresionant, în Piața Ovidiu, sărbătorind victoria obținută de echipa de la malul mării.

Suporterii Farul Constanța, în Piața Ovidiu
Suporterii Farul Constanța, în Piața Ovidiu

„Toți în alb și albastru! Alături de echipă, oricând, oricum, oriunde!”, au transmis reprezentanții Farul Constanța într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Jucătorii de la Farul Constanța au mers prin oraș, într-un autocar decapotabil, fiind aclamați de suporterii care erau prezenți. De asemenea, în autocar se afla și Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Spectacolul prezentării trofeului de către jucători fanilor constănţeni s-a încheiat cu un foc de artificii.

Mulţimea care s-a strâns ca să sărbătorească titlul câştigat urmăreşte acum un concert 3 Sud Est.

Denis Alibec, unul dintre cei mai solicitaţi jucători pentru fotografii cu fanii, a fost scos din mulţime de agenţii de pază.

UPDATE

Fotbaliştii şi staff-ul continuă petrecerea la o terasă din zonă unde se află şi tatăl Simonei Halep, Stere Halep, care a fost lângă echipă duminică seară, pe teren, imediat după câştigarea titlului.

Multi copiii au intrat la terasă, fac fotografii şi cer autografe cu unii dintre fotbalişti care sunt afară. Cei mai mulţi fotbalişti sunt în interior.
La terasă se află şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, care a vorbit cu Stere Halep câteva minute, după care acesta din urmă a plecat.

Video live: Youtube Farul Constanta TV

Foto: Facebook Farul Constanța, Facebook Adriana Deoanca

Citește și:

Suporterii Farului, chemați să petreacă împreună cu echipa: „Toți în alb-albastru, sărbătorim împreună, în Piața Ovidiu!”

(VIDEO) Hagi a dedicat reușita de aseară jucătorilor lui, dar și familiei: Iată cum a marcat Kira Hagi momentul victoriei

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.