London under attack
London under attack
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Londra va fi bombardată prima în cel de-al treilea război mondial, susține un politician din Rusia, aliat al lui Vladimir Putin, potrivit Sky News, anunță mediafax.

Un aliat apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, a avertizat că Londra va fi primul oraș care va fi bombardat în cazul unui război mondial. El a indicat care ar fi etapele acestui atac.

Vom distruge întregul grup de sateliți spațiali ai inamicului în timpul primei operațiuni aeriene. Nimănui nu-i va păsa dacă sunt americani sau britanici, noi i-am considera pe toți ca fiind din NATO. În al doilea rând, vom elimina întregul sistem de apărare antirachetă, peste tot și 100%”, a spus Andrey Gurulyov, la televiziunea rusă Channel 1.

Politicianul din Duma de Stat a mai declarat că Londra va fi lovită prima, dacă blocada enclavei rusești Kaliningrad va duce la război.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În al treilea rând, cu siguranță nu vom începe de la Varșovia, Paris sau Berlin. Prima care va fi lovită va fi Londra. Este cât se poate de clar că amenințarea pentru lume vine din partea anglo-saxonilor„, a adăugat Gurulyov.

Sursă foto: Newsweek

Citește și:

Fotografii cu cele două nave rusești de război surprinse lângă o platformă de gaz a României din Marea Neagră

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.