Autoturisme ridicate
Autoturisme ridicate
În urma unei acțiuni a polițiștilor locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice, pe raza municipiului Constanța, aceștia au depistat și sancționat mai mulți conducători auto care nu respectă prevederile privind oprirea sau staționarea autovehiculelor. 

Au fost aplicate 137 de sancțiuni contravenționale în valoare de 43.320 lei și 220 de puncte de penalizare în conformitate cu prevederile Codului Rutier.

De asemenea, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate 17 autovehicule de pe partea carosabilă a drumului public. 

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922-dispecerat Direcția Generală Poliția Locală sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Foto: Primăria Constanța

Citește și:

Situație inedită la Constanța: Polițiștii locali îi amendează pe cei naționali. Care este motivul

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.