Cale ferată
Cale ferată
Sucursala Regională CF Constanța a lansat recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice (SEAP) o licitație privind achiziționarea de servicii pentru obiectivul „Întocmire documentații de cadastru, înscriere în Cartea Funciară – domeniul public al statului și domeniul privat al CNCF „CFR” SA – pentru obiective situate pe raza Sucursalei RCF Constanța LOT 1-Jud. Ialomița și Călărași și LOT 2 – Jud. Constanța și Tulcea”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 367.125 de lei, fără TVA, iar acesta este împărțit în două loturi, după cum urmează:

  • Lotul 1: Întocmire documentații de cadastru, înscriere în Cartea Funciară – domeniul public al statului și domeniul privat al CNCF „CFR” SA – pentru obiective situate pe raza Sucursalei RCF Constanța LOT 1- Jud. Ialomița și Călărași, cu o valoare estimată de 238.125 de lei, fără TVA
  • Lotul 2: Întocmire documentații de cadastru, înscriere în Cartea Funciară – domeniul public al statului și domeniul privat al CNCF „CFR” SA – pentru obiective situate pe raza Sucursalei RCF Constanța LOT 1- Jud. Constanța și Tulcea, cu o valoare estimată de 129.000 de lei, fără TVA

În ceea ce privește județele Constanța și Tulcea, obiectivele feroviare, compuse din terenuri și construcțiile amplasate pe aceste terenuri, care urmează să fie cadastrate, sunt situate pe următoarele unități administrativ teritoriale:

Obiective feroviare
Obiective feroviare

În caietul de sarcini se menționează faptul beneficiile cadastrării acestor obiective feroviare se referă la posibilitatea obținerii certificatelor de urbanism, autorizațiilor de construire/demolare pentru toate lucrările aferente infrastructuriii feroviare publce. De asemenea, un al beneficiu îl constituie posibilitatea prezentării în instanță în cazul litigiiilor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Firmele își pot depune ofertele până la data de 11 octombrie.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.