Trofeul Mangalia
Trofeul Mangalia
Primăria municipiului Mangalia, în colaborare cu Federația Română de Automobilism Sportiv și Clubul Sportiv AMC Racing, va organiza prima etapă a celei de-a patra ediții a Campionatului Național de Super Rally 2023 – Powered by Superbet.

Competiția automobilistică va debuta vineri, în data de 12 mai 2023, de la ora 19:00, în Portul Turistic Mangalia și este intitulată „Trofeul Mangalia”.

Sâmbătă, începând cu ora 9:00, se va da startul competiției propriu-zise. La concurs și-au anunțat prezența 21 de participanți, printre care Mihai Leu, Costel Cășuneanu, dar și câștigătorul ediției de anul trecut, Jerome France.

Nu în ultimul rând, va fi prezent și apreciatul vicecampion național la viteză în coastă, Emil Ghinea, originar din Mangalia.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții trebuie să le ocolească, iar atingerea acestora aduce penalizări în timp, toate elementele de siguranță fiind respectate în cel mai mic detaliu, de către organizatori.

Festivitatea de premiere va avea loc, sâmbătă, 13 mai, de la orele 16:00, în Portul Turistic.

De asemenea, pe durata evenimentului sportiv, organizatorii vor restricționa traficul rutier, în intervalul 12 mai, orele 19:00 – 13 mai, orele 21:00, pe următoarele artere rutiere:

  • Strada Ștefan cel Mare, între intersecția cu Strada Oituz și Bd. 1 Decembrie 1918;
  • Strada Portului, pe porțiunea cuprinsă între parcarea de lângă sediul RAJA și parcarea din Portul Turistic;
  • Strada Vânători;
  • Strada Teilor;
  • Strada Oituz, între strada Teilor și Strada Vânători.

Desfășurarea Oborului săptămânal va fi suspendată în acest week-end.

Primarul Mangaliei, Radu Cristian face apel la înțelegerea cetățenilor care locuiesc în zona de concurs, să nu parcheze pe traseul raliului în ziua premergătoare evenimentului, iar pe spectatori îi roagă să respecte indicațiile organizatorilor pentru a evita evenimentele neplăcute.

Totodată, ca și la edițiile anterioare, promotorul Campionatului de Super Rally va fi Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist și campion național la raliuri și viteză în coastă.

Foto: Primăria Mangalia

Citește și:

Campionatul Național de Super Rally revine în Mangalia: Atenție, șoferi! Traficul va fi restricționat pe mai multe artere

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.