Descinderi Costinești
Descinderi Costinești
Unul dintre cele mai ample controale din ultimii ani a început în această după amiază în Costinești. Au fost percheziționate şi controlate 5 locații din stațiunea Tineretului, printre care și cea mai mare și cunoscută discotecă de pe litoral. Controalele sunt efectuate de reprezentanţi ai Gărzii Financiare, ITM şi ANPC. Aceştia sunt însoţiţi de jandarmi şi poliţişti.

Acțiunea are loc în cel mai aglomerat weekend de la începutul sezonului estival. Peste 230.000 de turişti sunt în acest sfârşit de săptămână pe malul mării.

O situaţie delicată a fost întâlnită la Discoteca Tineretului, acolo unde proprietarii nu au vrut să deschidă uşile locaţiei pentru control.

Poliţiştii au tăiat lanţurile cu un cleşte şi au intrat cu mandat de percheziţie. A fost nevoie de intervenția luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa, dar şi trupele Antitero.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

UPDATE:

Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a anunțată că acțiunea de noaptea trecută a fost „un real succces. În schimb, din punctul de vedere al siguranței consumatorilor, un adevărat dezastru”.

Potrivit acestuia, au fost descoperite tone de carne expirată și kilograme întregi de materii prime care se aflau înafara datei limită de consum, produse care puneau în pericol sănătatea consumatorilor.

În plus, față de toate cele de mai sus, am întâlnit sclavia, în secolul 20. Adevărate lagăre, destinate unor copii, în jurul vârstei de 16 ani”, a adăugat Horia Constantinescu.

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.