Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Reprezentanții Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care prepară hrana zilnică a pacienților internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, secțiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, la Spitalul Municipal de Boli Infecțioase Constanța și la Spitalul CFR Constanța, nu au uitat nici în această perioadă, de alinarea pe care trebuie să le-o aducă pacienților, astfel că, de Buna Vestire, le vor oferi celor aflați în suferință un meniu delicios.

Astfel, la micul dejun, pacienții vor primi ceai Lipton cu lămâie, unt, felii de brânză topită cu șuncă, caș proaspăt de vacă, ouă fierte, brânză proaspătă de vaci, crenvurști din piept de pui, gem de căpșuni, iar la supliment – biscuiți, lapte dulce, iaurt natural și iaurt cu fructe.

La prânz, pacienții vor fi serviți cu ciorbă de crap românesc, supă de legume a la grec, file de crap la cuptor și cartofi natur și lămâie, piept de pui la cuptor cu piure de cartofi, pulpe dezosate de pui la cuptor cu piure de cartofi, salată de murături asortate, salată de sfeclă roșie, salată de ardei copți kapia, iar la desert – prăjitură cu fructe, prăjitura cu miere, mere coapte, mere coapte cu stafide, mere, mandarine și banane.

Pentru cină, reprezentanții societății Arimex Comexim 2000 SRL vor pregăti pentru pacienți ton bucăți cu spaghete în sos de roșii, piept de pui la cuptor și spanac cu orez, budincă de orez cu mere, iar la desert – biscuiți, prăjitură de casă, fursecuri asortate cu ciocolată și cocos și se va servi ceai Lipton cu lămâie.

„Sărbătoarea Bunei Vestiri, prezentă în Postul Sfintelor Paști, face ca atmosfera de pocăință, de îngrijorare și întristare pe care o trăim în contextul epidemiologic actual să fie înlocuită cu bucuria nemărginită adusă de anunțul îngerului. Să împărtășim cu toții această bucurie și să rostim împreună o rugăciune care să aducă tuturor pacienților internați însănătoșire grabnică, care să le tămăduiască sufletele și trupurile, să le dăruiască pace sufletească, să le dea putere să învingă toate greutățile zilelor ce vor urma. Mulțumim echipelor SC Carrefour Romania, SC Delaco Distribution SRL, SC Mizo SRL, IF Lazar, Selgros Cash & Carry SRL, pentru tot sprijinul acordat în îmbunătățirea meniurilor“, a transmis Vergil Drăghici, administratorul firmei.

Citește și:

Arimex Comexim 2000 SRL, firma care prepară hrana pacienților din Constanța: “Preţurile s-au majorat, peste noapte, de câteva ori. O să ajungem să nu le putem asigura mesele“

Asociaţia „Suflete Deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL vin în ajutorul pacienţilor din spitalele constănțene

Un nou apel lansat de Asociația “Suflete Deschise” și SC Arimex Comexim 2000 SRL în luna martie

Asociaţia «Suflete deschise» și Arimex Comexim 2000 au dăruit pachete cu alimente vârstnicilor de la Căminul de Bătrâni de la Poarta Albă. Alte 200 au ajuns la familii nevoiașe și oameni ai străzii