Arimex comexim 2000 - meniu
Arimex comexim 2000 - meniu
La fel ca în fiecare zi de sărbătoare, și la sfârșit de Brumar, SC Arimex Comexim 2000 SRL pregătește bucate deosebite pacienților care se află în această perioadă internați în spital.

Astfel, cu ocazia sărbătorii Sfântului Apostol Andrei și de Ziua Națională a României, Arimex Comexim 2000 SRL pregătește pacienţilor un meniu special cu preparate tradiționale.

Meniul pe care pacienții îl primesc astăzi, de Sfântul Apostol Andrei și pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, este următorul:

Mic dejun: Ceai de fructe cu lămâie, unt de masă, crenvursti din piept de pui, șuncă Praga, bacon, urdă, mozzarella fresca, brânză proaspătă de vaci, gem caise și supliment: Biscuiți, lapte dulce, iaurt natural, iaurt cu căpșuni, monte shoko.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Prânz: Ciorbă de crap românesc lipovenească, borș de cartofi cu oase garf, supă de legume țărănească, supă de legume strecurată, supă de legume cu tăiței de casă, supă de morcov cu orez, supă de fasole cu fulgi de ou, iahnie de fasole cu cârnați de casă în mate de oaie, ardei umplut cu carne și sos de smântână, file de crap la cuptor și cartofi natur cu lămâie, rasol pulpe de pui cu cartofi copți, brânză de vaci și cartofi copți în cuptor, rasol pui cu garnitură de orez și legume iar ca salată se va servi salată de castraveți cornichon în saramură.

Deșert prânz: mere, mere coapte cu miere și stafide, prăjitură cu fructe, clementine, ciocolată cu lapte, biscuiți cu ciocolată, biscuiți cu mere/lămâie/portocale/fulgi cocoș

Cină: Pulpe de pui la cuptor cu piure de cartofi, pilaf sârbesc cu piept de pui la tavă, brânză de vaci cu piure de cartofi, pulpe de pui la cuptor în sos ostropel cu piure de cartofi, piept de pui la tavă cu sote de broccoli, conopidă, cartofi, fasole verde și lămâie, ceai de fructe cu lămâie, salată de varză albă cu morcov, salată de castraveți cornichon în saramură, salată de varză roșie cu conopidă murată

Deșert cină: biscuiți, delicatese cu fulgi cocoș

„Mulțumim din nou echipelor Dobrogea SA , Selgros Cash &Carry, Smithfield Prod SRL, Delaco Distribution SRL , Euro Consumer SRL , Gecam SRL și  ZbornicuL SRL pentru  grijă și sprijinul permanent acordat în îmbunătățirea meniurilor pacienților internați.

Tuturor pacienților internați le dorim însănătoșire grabnică și rugăm pe bunul Dumnezeu  să le tamaduiasca sufletele și trupurile, să le dăruiască pace sufletească , să le dea putere să învingă toate greutățile zilelor ce vor urmă. Rugăm și pe Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Apostolul românilor care acum aproape 2000 de ani, pentru prima oară pe pământul ţării noastre, în Dobrogea şi la Gurile Dunării, a vestit Evanghelia lui Hristos,  să fie veșnic rugător și sprijinitor al nostru către Părintele din ceruri.

Și fiecare dintre noi, cu dragoste și credință, să punem în această seară grâul la’ ncoltit nu numai la ferestre ci și în inimile noastre, spre a dobândi rodul cel bun… Să trăim astfel cu Hristos, să ajutăm la mântuirea noastră şi a celor din jur. 

Și să ne rugăm împreună pentru a-i încuraja pe credincioși să trăiască aceste momente grele cu tăria credinței, certitudinea speranței și ardoarea carității, să fim aproape de persoanele care suferă cumplit din cauza războiului și de toți cei care se îngrijesc de ele.

Și fie că timpul Postului Crăciunului să ne ajute pe toți să dăm un sens evanghelic chiar acestor momente de încercare și de suferință”, a transmis Drăghici Virgil, administratorul SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.