Glob de Crăciun
Glob de Crăciun
Muzeul de Artă Constanța organizează vineri, în data de 25 noiembrie 2022, de la ora 10:00, atelierul de creație artistică intitulat „Lumină și culoare – pictură și desen pe globuri”.

Acțiunea face parte din proiectul „Lumea magică a formelor și culorilor”, pe care Muzeul de Artă Constanța îl desfășoară în perioada noiembrie – decembrie 2022, în parteneriat cu Grădinița „Căsuța din Pădure” și Palatul Copiilor din Constanța.

Proiectul include o serie de ateliere de creație artistică, care se vor desfășura în lunile noiembrie și decembrie 2022, la Muzeul de Artă Constanța.

„Lumină și culoare – pictură și desen pe globuri” este prima activitate din proiect și se va realiza cu preșcolari de la Grădinița „Căsuța din Pădure” din Constanța. În cadrul acestei activități, copiii vor primi bile din polistiren, pe care le vor decora folosind acuarele și creioane colorate.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Fiecare participant la activitate va avea posibilitatea să se exprime liber și creativ. Bilele din polistiren decorate rezultate vor fi utilizate pentru împodobirea bradului de Crăciun al Muzeului de Artă Constanța.

Dezvoltarea abilităților și a atitudinilor estetice reprezintă obiectivul principal al activității

Obiectivul principal al activităţii este acela de a dezvolta abilități și atitudini estetice încă de la vârste fragede, care să contribuie la modelarea personalității copiilor în vederea înţelegerii adecvate a ideii de frumos şi a creării frumosului în viaţa de zi cu zi. Activitatea va contribui la dezvoltarea gustului pentru frumos, a exprimării armonioase și echilibrate a emoțiilor, la dezvoltarea spiritului de apartenență la grup și a relațiilor armonioase cu membrii grupului.

La activitate vor participa copiii din Grupa Veverițelor (grupă mijlocie), de la „Grădinița Căsuța din Pădure”. Grupul de lucru va fi coordonat de doamnele educatoare Stan Camelia și Vlad Carmen și de educatorul muzeal de la Muzeul de Artă Constanța, doamna Cristina Gelan-Olaru.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.