Profesor
Inspectoratul Școlar Județean Constanța a transmis un mesaj prin care arată că, nici până la această oră, nu se cunoaște o situație clară a școlilor care intră în grevă luni, 22 mai.

Unele unități de învățământ au trimis mesaje prin care părinții sunt anunțați să își țină copiii acasă, altele au anunțat că renunță la grevă.

Prof. Sorin Mihai, Inspectorul școlar general, a declarat că:

„Avem o situație pe care am solicitat-o școlilor și pe care am centralizat-o aseară. Nu am primit decât o informare parțială de la reprezentanții sindicali din județ (doar un sindicat ne-a transmis numărul de membri din fiecare școală, care au semnat pentru participarea la grevă).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În lipsa unei comunicări oficiale, le-am cerut directorilor să ne transmită aceste date, însă în cursul zilei de astăzi au intervenit mai multe modificări ale datelor. Unii colegi au renunțat astăzi la grevă, alții au transmis către directori că vor participa.

O situație clară vom avea, pe fiecare unitate de învățământ, abia luni. Ne-am asigurat că fiecare director gestionează adecvat situația, comunică echilibrat atât cu angajații școlii, cât și cu părinții. În funcție de resursa umană avută la dispoziție, directorii ne vor informa dacă sunt probleme pe care trebuie să le gestionăm împreună sau dacă intervin modificări semnificative față de situația actuală. Este important ca elevii/copiii să nu aibă îngrădit accesul în unitățile de învățământ.

Acolo unde se vor prezenta la școală și este insuficientă resursa umană, vom identifica soluții împreună cu managerii unităților de învățământ”.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.