Plase mono filament descoperite de polițiștii Gărzii de Coastă
Plase mono filament descoperite de polițiștii Gărzii de Coastă
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat în perioada 08.05.2023 – 11.05.2023 mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, independent sau în cooperare cu lucrători din cadrul ANPA, descoperind astfel 478 de metri de plase fir textil, naylon, multi-filament și mono-filament, fără captură de pește, o ambarcațiune și motorul aferent.

Astfel, în ziua de 08.05.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au depistat pe Dunăre două persoane care recuperau o plasă de pescuit din apă, fără captură de pește în ea.

Plasa din fir textil, în lungime totală de 165 metri, barca și motorul aferent în valoare totală de aproximativ 10.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două persoane au fost conduse la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

De asmenea, în perioada 09.05.2023 – 11.05.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, împreună cu specialiști din cadrul ANPA, au desfășurat mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, descoperind astfel pe malul Dunării, mai multe înșiruiri de plase, fir textil, naylon și mono-filament, în lungime totala de aproximativ 320 metri, fără captură de pește.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Plasele cu o valoare totală de aproximativ 4.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră desfășoară cercetări pentru identificarea autorilor.

Sursă foto: Garda de Coastă

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.