Incendiu Valu lui Traian
Incendiu Valu lui Traian
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină în urma izbucnirii unui incendiu în Valu lui Traian.

Din primele date, o casă situată pe Calea Dobrogei nr. 167, ar fi luat foc.

La fața locului intervin pompierii din cadrul Detașamentul Palas cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru stingerea incendiilor și un echipaj SMURD și pompierii din cadrul Detașamentului Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța transmit că nu sunt persoane în interiorul casei și că este vorba despre o casă bătrânească, din ce a transmis apelantul.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

UPDATE:

Au ars 40 de metri pătrați din podul casei. Focul a fost stins, iar pompierii au început acum decopertarea acoperișului pentru eliminarea oricărui pericol, transmit reprezentanții ISU „Dobrogea”.

UPDATE:

O femeie în vârstă de 63 de ani a suferit o criză hipertensivă și este asistată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, transmite medicul Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al SAJ Constanța.

UPDATE:

A mai fost asistat la fața locului și un bărbat în vârstă de 50 de ani care se intoxicase cu fum, transmit reprezentanții SAJ Constanța.

Vom reveni cu detalii!

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.