Copilă
Copilă
O copilă de nouă ani a fost la un pas să fie violată de un licean de 15 ani, chiar în baia unității școlare în care învăța.

Băiatul a trecut de vigilența paznicului școlii din Galați în care a avut loc agresiunea, spunându-i ca își vizitează foștii colegi de școală. Potrivit Observatornews, după ce a pătruns în incinta școlii, adolescentul s-ar fi dus la baia fetelor, după o copilă de 9 ani, acolo unde ar fi încercat să o violeze.

După ce a intrat peste ea în baie, băiatul ar fi obligat-o pe copilă să-l atingă în zonele intime și să execute mai multe gesturi obscene. În încercarea de a se salva, fata a început să țipe, în sperața că cineva o va auzi și o va salva.

Din fericire, o profesoară a auzit strigătele disperate ale copilei și a intervenit la timp, înainte ca o tragedie să se producă. Profesoara l-a ținut pe tânărul de 15 ani închis în baie, până șa sosirea polițiștilor care, ulterior, l-au reținut pe agresor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În prezent, adolescentul se află în arest la domiciliu iar copila beneficiază de ajutor psihologic, după trauma suferită.

FOTO: Ilustrativ

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.