Etilotest
Etilotest
Polițiștii constănțeni au depistat seara trecută o femeie și un bărbat care conduceau două autoturisme în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Femeia a fost identificată în Constanța, iar bărbatulîn Cernavodă. Pe numele ambelor persoane a fost deschis câte un dosar de cercetare penală.

La data de 7 septembrie, în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat o femeie, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot seara trecută, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului, din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.