Starbucks - Bulevardul Tomis
Starbucks - Bulevardul Tomis
Primăria municipiului Constanța a eliberat, în data de 23 noiembrie 2022, certificatul de urbanism pentru societatea SC Amrest Coffee SRL, societate pe care funcționează franciza Starbucks din România.

Certificatul de urbanism CU 3001 a fost eliberat pentru amenajarea unui spațiu comercial de tip cafenea pe bulevardul Tomis nr. 108.

Documentația a fost eliberată pentru „Amenajare spațiu comercial-cafenea, recompartimentări interioare, schimbare finisaje și amplasare semnalistică publicitară”.

Certificatul are o valabilitate de 12 luni.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Starbucks - Bulevardul Tomis
Starbucks – Bulevardul Tomis
SC Amrest Coffee SRL

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 24 noiembrie 2022 Amrest Coffee SRL se clasează pe locul I în Top Afaceri România, domeniul 5630: „Baruri și alte activități de servire a băuturilor”.

Societatea este administrată de Garate Meza Mauricio, Zamarripa Escamilla Eduardo și Del Rio Benitez Daniel. Asociatul unic al societății este Amrest SP. Z. O. O. .

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 132.063.662 lei și 446 de angajați.

SC Amrest Coffee SRL cifră de afaceri
SC Amrest Coffee SRL cifră de afaceri
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.