Un motociclist beat a lovit o poliţistă care încerca să-l oprească, în Năvodari, într-un sens giratoriu, amândoi fiind răniți.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 41 de ani a condus o motocicletă pe DC 86, în localitatea Năvodari, dinspre centrul orașului către stațiunea Mamaia și când a ajuns la un sens giratoriu din zona Kaufland nu a observat semnalul regulamentar de oprire efectuat de un polițist din cadrul Serviciului Rutier care se afla în exercitarea atributiunilor de serviciu, a pierdut controlul motocicletei iar în manevra sa de oprire, motociclistul a pierdut controlul motocicletei, a căzut pe carosabil și în deplasarea din inerție pe asfalt a lovit agentul de poliție.

Bărbatul de 41 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, aspect care a favorizat modul defectuos în care a efectuat manevra de oprire, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Agentul de poliție era echipat cu ținută cu elemente reflectorizante specifice unui control al traficului rutier pe timp de noapte, iar zona accidentului era iluminată.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a polițistei, în vârstă de 23 de ani, dar și a motociclistului.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursă foto: IPJ Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.