Portul Constanta
Portul Constanta
În Monitorul Oficial al României au fost publicate recent hotărârile adoptate de adunarea asociaților societății Shark SRL din data de 10 octombrie 2022.

Bălan Gabriel Lucian și Rican Daniel Mihai, asociații societății Shark SRL, cu sediul în Incinta Portului Constanța, Dana 17, au decis, cu unanimitate de voturi completarea obiectului de activitate.

Potrivit www.listafirme.ro, societatea se ocupă cu „activități de servicii anexe transporturilor pe apă”.

Asociații au aprobat completarea obiectului de activitate cu „producția de energie electrică” și „comercializarea energiei electrice”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Actul constitutiv al firmei va fi modificat și actualizat, în conformitate cu decizia menționată anterior.

De asemenea, s-a decis și împuternicirea administratorului societății, Bălan Gabriel Lucian pentru depunerea hotărârii la Registrul Comerțului și pentru efectuarea actelor necesare.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat la data de 5 noiembrie 2022, societatea Shark SRL a raportat, în anul 2021 o cifră de afaceri de 12.109.899 lei și 28 de angajați.

Societatea a fost fondată la data de 14 mai 1997 și este administrată de Bălan Gabriel Lucian care este și administrator, dar și beneficiar al firmei, deținând 75% din aceasta. Procentul de 25% este deținut de Rican Dan Mihail.

Cifră de afaceri Shark SRL
Cifră de afaceri Shark SRL

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Shark SRL, societatea deținută de Gabriel Bălan, va construi nave și ambarcațiuni în Portul Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.