Accident provocat de Monica Macovei pe DN 39, în zona Mangalia
Accident provocat de Monica Macovei pe DN 39, în zona Mangalia
Potrivit unei informări transmise, astăzi, 27.09.2023, prin rechizitoriul nr. 953/P/2022 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei Macovei Monica-Luisa sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, prevăzut de art. 196 alin. 2 și alin. 3 C.p.

Astfel, potrivit informării transmise de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, s-a reținut că la 08.10.2022, Macovei Monica-Luisa conducea autoturismul pe DN 39, în apropierea municipiului Mangalia și, din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații, viața fiindu-i pusă în primejdie.

Facem precizarea că sesizarea instanței cu rechizitoriu reprezintă o etapă procesuală prevăzută de Codul de procedură penală, situație care nu poate înfrânge în niciun mod principiul prezumției de nevinovăție.

Citește și:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Monica Macovei este audiată astăzi la Constanța, în dosarul accidentării motociclistului din Mangalia

Monica Macovei explică ce s-a întâmplat în accidentul rutier în care a fost implicată în județul Constanța 

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.