Black Friday
Black Friday
Black Friday-ul din acest an este o ediție a recordurilor și a premierelor în România. Peste jumătate de persoane din populație au căutat oferte pe site-ul celui mai mare magazin online din țară, potrivit observatornews.ro.

În opt ore, românii au plătit cu cardul peste 300 de milioane de lei. Într-un minut, cu cele mai multe solicitări, au avut loc peste șapte mii de tranzacții, dublu față de anul trecut.

Explicația acestor cumpărături exagerate ar fi inflația. Românii s-ar teme că produsele urmează să se scumpească și mai mult.

Black Friday a adus un bilet de 10.000 de euro la Electric Castle. Acest bilet include zborul spre Cluj – Napoca, din orice punct al României, transport de la Cluj – Napoca la Bonțida cu elicopter privat, mașină specială și ghid privat la festival.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În topul ofertelor s-a strecurat şi carnea de porc plus un velier cu preţ redus, de la 344.000 de euro, la 311.000. Apartamentele şi casele au reduceri considerabile – de până la 19.000 de euro – şi pe platformele de specialitate, şi la dezvoltatorii imobiliari. Frumuseţea şi dinţii strălucitori s-au vândut, de asemenea, la preţ mai mic.

Ce poți face în cazul ofertelor mincinoase

Peste 90% dintre clienţi au preferat să dea comenzi online. Au fost, însă, şi unii care s-au abţinut de la orice fel de promoţie.

În cazul ofertelor mincinoase, cumpărătorii pot face sesizări direct pe pagina ANPC. În cazul comenzilor online, produsele pot fi returnate în termen de 14 zile fără nicio explicaţie. Anul trecut, după Black Friday, protecţia consumatorului a primit sute de reclamaţii.

Sursa: www.observatornews.ro

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

eMAG a fost AMENDAT cu 50.000 de lei pentru nereguli de Black Friday

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.