Percheziții în Tulcea
Percheziții în Tulcea
În cursul zilei de 20 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, au pus în aplicare două mandate de percheziție la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Tulcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor trei motoare de ambarcațiune, patru setci, patru vintire, un set de rame, precum și componente provenite de la ambarcațiuni.

Motorul și setul de rame ar fi fost sustrase în data de 18 august 2023, de pe o altă ambarcațiune.

Valoarea totală a bunurilor indisponibilizate este de aproximativ 25.000 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Bărbatul bănuit a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Tulcea, iar, la data de 21 septembrie 2023, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, care a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Foto: IPJ Tulcea

Citește și:

Afaceri cu sute de kilograme de pește, fără documente, la marginea localității Sinoe: Făptașul are de plată 1.200 de lei

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.