Razie polițiști Constanța
Razie polițiști Constanța
În cursul nopții trecute, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

La acțiune au participat peste 130 de polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră, ordine publică și investigații criminale, cu sprijinul jandarmilor și al polițiștilor locali constănțeni.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 900 de persoane, totodată fiind oprite, pentru control, peste 600 de autovehicule. De asemenea, aproximativ 250 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest și drug-test.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 103.000 de lei, dintre care 107 la O.U.G. 195/2002 și 99 la Legea 61/1991.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 5 permise de conducere și au retras 23 de certificate de înmatriculare. În plus, au fost reținute 6 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.