Poliția Română
Poliția Română
În perioada 31 octombrie – 06 noiembrie, polițiștii de la transporturi și angajații feroviari, au acționat pentru eliminarea riscurilor privind sustragerile din vagoanele de mărfuri, precum şi de componente ale mijloacelor de material rulant.

Au fost verificate 189 de trenuri de marfă în staţiile de cale ferată și 118 în triaje. 171 de trenuri de marfă au fost verificate în parcurs (în linie curentă).

În cadrul acțiunii, au fost verificate 784 de mijloace de material rulant în depouri, revizii, parcuri reci, precum și în linie curentă. Au fost efectuate controale la 20 de magazii de piese de schimb.

Oamenii legii au efectuat verificări și la 196 de unități care au ca obiect de activitate colectarea de deșeuri de metale feroase și neferoase.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, au fost efectuate controale la 174 de firme de pază, care asigură securitatea în sistemul transporturilor feroviare.

În urma desfășurării acțiunii, au fost constatate 14 infracțiuni și au fost aplicate 871 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 350.700 de lei.

Foto: www.politiaromana.ro

Citește și:

Trei indivizi au fost prinși de polițiști în timp ce furau floarea soarelui din vagoanele garate în triajul Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.