Bijuterii descoperite de polițiștii de frontieră
Bijuterii descoperite de polițiștii de frontieră
În urma unui control efectuat asupra unui autoturism, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe pachete ce conțineau bijuterii din metal de culoare galben și alb.

Șoferul intenționa să le introducă în țară fără să dețină documente legale.

Astăzi, în jurul orei 03:30, la PTF Giurgiu – Rutier, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetățean turc, în vârstă de 50 de ani, care conducea un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Turcia.

La control, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul motor al autoturismului, mai multe pachete cu bijuterii ce păreau a fi din aur galben și alb, în cantitate totala de 5,016 kilograme, estimate la o valoare de 1.254.000 lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate, acestea fiind reținute de către poliţiştii de frontieră, în vederea expertizării și continuării cercetărilor.

În prezent, față de cetățeanul turc, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.86/2006 privind Codul Vamal, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se arată în comunicatul transmis de Poliția de Frontieră.

Foto: www.politiadefrontiera.ro

Citește și:

Țigări în valoare de aproape 15.000 euro, descoperite și confiscate de Poliția de Frontieră Română

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.