ANAF
ANAF
Pentru prevenirea și combaterea fraudei fiscale și vamale, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF), din cadrul ANAF, au verificat, în ulima perioadă activitatea a 86 de firme specializare în creditare prin case de amanet și comerțul cu pietre și metale prețioase.

Inspectorii antifraudă au identificat abateri de la legislația fiscală și contabilă. Aceștia au aplicat amenzi contravenționale în valoare totală de 825.500 de lei, adică aproximativ 168.628 euro.

De asemenea, pentru încălcarea regimului metalelor preţioase şi pietrelor preţioase au fost confiscate peste 3 kg de obiecte din aur, cu o valoare estimată de piață de 706.440 lei.

Doar de la o casă de amanet din Strehaia (jud. Mehedinți), inspectorii antifraudă au confiscat 1,58 kg de obiecte din aur cu o valoare estimată de 317.684 lei. Până în prezent, prin intermediul Serviciului Teritorial de Valorificare Bunuri din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj a fost valorificată cantitatea de 0.93029 kg aur.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Inspectorii ANAF vor continua să verifice atât modalitatea de fiscalizare a veniturilor obținute din activități de comerț cu amănuntul, cât și respectarea obligației de conectare a caselor de marcat electronice la sistemul informatic al ANAF și utilizarea acestora.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Vânzare la NEGRU în Târgul Duminical din Cobadin: Oamenii legii au confiscat peste 200 de kilograme de pește

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.