Pieton lovit mortal la intrarea în Medgidia

Un accident mortal a avut loc în această seară la intrare în Medgidia dinspre Valea Dacilor. Un pieton a fost lovit mortal de o mașină în dreptul unității militare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj Saj B2 pentru a oferi îngrijiri unui pieton lovit de un autoturism. Cadrele medicale au aplicat metoda de resuscitare, însă fără succes, pietonul fiind declarat decedat.

Polițiștii biroului rutier continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

UPDATE

Potrivit datelor transmise de IPJ Constanța iîn această seară în jurul orelor 18.15 un bărbat de 41 de ani a condus un autoturism pe DJ381, circulând dinspre Valea Dacilor către municipiul Medgidia, iar la un moment dat a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 83 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă în aceeași direcție cu autoturismul.

1 COMENTARIU

  1. Mereu sunt oameni pe marginea drumului pe toata porțiunea unităților militare si pana la podul de cale ferată. Adulți și copii merg pe porțiunea carosabilului in acea zona fara veste reflectorizante. Periculoasă zona, si ne iluminată… Mare atenție oameni buni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.