Șantier lucrări Autostradă
Șantier lucrări Autostradă
A fost desemnat proiectantul drumului TransRegio ce va conecta orașele Galați și Brăila de Autostrada Soarelui (A2) și apoi de Dunăre, via Călărași.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Infrastructura de Transport de Interes Strategic în Zona de Est și Sud a desemnat pe 12 ianuarie câștigătorul contractului pentru servicii de proiectare, faza Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Drum TransRegio Galați – Brăila – Slobozia – Drajna – Chiciu – Autostrada A2”, potrivit informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Cele două oferte, depuse până la termenul limită din 29 august, provin de la:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

1. Asocierea EAST WATER DRILLINGS (Leader), PRIMACONS GROUP SRL
2. Asocierea ADURO IMPEX (Leader), STEERFORTH CONSULT

Surse ale Asociației Pro Infrastructură (API) susțin că a fost desemnată câștigătoare oferta asocierii East Water Drillings – Primacons, scriu jurnaliștii de la Economica.net.

Drumul TransRegio are o lungime estimată de 150 de kilometri. Acest proiect este derulat prin ADI – Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, formată din CJ Galați, CJ Brăila, CJ Călărași și CJ Ialomița.

Cele patru județe au în acest sens un parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Sursă foto: Pixabay

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.