Percheziții DIICOT
Percheziții DIICOT
În cursul zilei de ieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Iași au efectuat 11 percheziții domiciliare.

Cauza este vizată de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.

Pe parcursul acestui an, mai multe persoane au comercializat droguri de risc (canabis) și de mare risc (cocaină) consumatorilor din municipiul Iași.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate doze de canabis și cocaină, precum și cântare electronice de precizie, folosite la porționarea drogurilor și sume de bani.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În vederea audierii, șase persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale, au fost conduse la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași.

În urma audierilor, procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore față de doi inculpași și măsura controlului judiciar față de un al treilea inculpat.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași va fi sesizat, în cursul zilei de astăzi, cu propunerea de arestare preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea s-a desfășurat cu ajutorul sprijinului ofițerilor din cadrul B.C.C.O. Iași și I.P.J. Iași, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, se precizează în informare.

Foto: www.diicot.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.