Proiectul Neptun Deep, tot mai aproape de implementare. Vizită la bordul platformei mobile Transocean Barents
Știrile zilei
Platforma mobilă Transocean Barents, care va fora sondele din Marea Neagră în 2025, în cadrul Proiectului Neptun Deep, avansează spre apele românești.
Proiectul Neptun Deep este implementat de OMV Petrom și Transocean și va debuta în 2025, urmând ca primele livrări de gaze naturale să se facă în 2027, potrivit proiectului.
Membrii din directorat și echipa de proiect au efectuat o vizită de lucru la bordul platformei, în urma căreia au anunțat că proiectul avansează în grafic și în deplină siguranță.
Informațiile și clipul video în urma vizitei sunt disponibile pe pagina de Facebook a OMV Petrom.
Christina Verchere, CEO OMV Petrom, a vorbit despre cât de mult accent se pune pe menținerea siguranței, a disciplinei operaționale și a ordinii la bordul platformei mobile, dar și despre faptul că echipajul funcționează ca o familie, toți având grijă unii de alții.
Cristian Hubati, executive board member E&P OMV Petrom, a explicat că este foarte important ca fiecare persoană de la bord să poată opri lucrările dacă observă o activitate nesigură sau dacă are un dubiu legat de desfășurarea unor operațiuni în siguranță.
Martin Urquhart, VP Neptun Deep Project OMV Petrom, a declarat că este un mare susținător al modului în care Transocean a stabilit sistemele, procesele și procedurile pentru găsirea celor mai bune căi pentru a evita punerea oamenilor în situații periculoase.
Åge Totlandsdal, Offshore Installation Manager Transocean Barents, a declarat că „este important pentru noi, cei de pe Mighty Barents, să îi primim cum se cuvine pe toți cei care urcă la bord și punem un accent deosebit pe siguranță, fiindcă avem cu toții oameni dragi acasă“.
Sursa foto & video: Facebook – OMV Petrom
OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și: