Razie a polițiștilor constănțeni
Razie a polițiștilor constănțeni
Noaptea trecută, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, precum și a consumului și traficului de droguri și alte substanțe interzise.

Acțiunea s-a desfășurat în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Palazu Mare, precum și în zonele Brotăcei, Cireșica și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane, au fost verificate 3 persoane aflate în arest la domiciliu, 10 vehicule, 4 localuri publice, 5 societăți comerciale, 2 săli de jocuri și 13 agenți de pază.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 28.000 de lei, dintre care 48 la Legea 61/1991, 8 la H.C.L. 77/2021, iar restul pentru alte abateri.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța, precum și polițiștii locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Foto: IPJ Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.