Partidul AUR anunță că a început o anchetă internă după ce deputatul Dumitru Focșa a fost reclamat de soție pentru că ar fi bătut-o.

”Suntem ferm împotriva oricărei forme de violență fizică sau psihologică. Credem că familia este un sanctuar care trebuie apărat de manifestări agresive, iar autoritățile sunt obligate să cerceteze și să soluționeze neîntârziat acest gen de incident.

Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a demarat o anchetă internă și va propune o decizie în conformitate cu prevederile Codului de Etică al partidului. În funcție de gravitatea faptelor, sancțiunile pot merge până la pierderea tuturor funcțiilor în cadrul partidului”, anunță departamentul de comunicare al AUR.

Deputatul AUR Dumitru Focșa a fost reclamat joi la poliție de soția sa pentru că ar fi agresat-o. Femeia a primit îngrijiri medicale acasă și a refuzat spitalizarea.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Reamintim că polițiștii din comuna Lumina au fost sesizați joi dimineață la ora 2.00, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina, potrivit unui comunicat al poliției.

Surse oficiale au declarat pentru Ziarul Amprenta că e vorba despre soția deputatului AUR Dumitru Focșa, care a reclamat că a fost agresată chiar de acesta.

Citește și:

Deputatul AUR, Dumitru Focșa, și-a BĂTUT soția. La incident a asistat și o minoră

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.