Restaurant Delfinul
Restaurant Delfinul
În data de 17 noiembrie 2022, inspectorii de la Protecția Consumatorilor Constanța au întreprins un control la Restaurantul Delfinul. Locația ar putea fi închisă definitiv.

În ciuda faptului că inspectorii CJPC dispuseseră închiderea temporară, până la remedierea neregulilor depistate, localul funcționa, în continuare, fără probleme.

În baza unui apel telefonic, prin care am fost anunțați că unitatea de alimentație publică oprită temporar de la prestarea de servicii până la remedierea deficiențelor constatate funcționează, o echipa de comisari din cadrul CJPC Constanța s-a deplasat în vederea verificării remedierii deficiențelor menționate în procesul verbal de constatare a contraventiei.

S-a constatat că nu se remediaseră deficiențele, operatorul economic sfidând măsura dispusă. Deși nu remediase abaterile care pun în pericol sănătatea consumatorilor, operatorul economic continua să servească preparate culinare consumatorilor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

S-a întocmit un nou document de control aplicându-se sancțiunea de 6.000 lei și s-a propus măsura complementară de închidere definitivă a unității”, au anunțat reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC).

În urma neregulilor descoperite în cadrul controlului inițial, s-a aplicat o amendă în valoare de 8.000 lei și două avertismente.

De asemenea, s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentație publică până la remedierea deficiențelor constatate, însă conducerea restaurantului nu a ținut cont de această măsură și riscă închiderea definitivă.

Citește și:

(FOTO/VIDEO) Gândaci și produse expirate la restaurantul Delfinul din Constanța. Protecția Consumatorilor a dispus oprirea temporară a activității

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.