Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă
În noiembrie 2022, Gheorghe Dincă, ucigașul celor două copile de 15 ani din Caracal, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, trimitea, din pușcărie, o scrisoare de 50 de pagini, în care blestema judecătorii, dar și avocații din dosarul în care, la final, a primit 30 de ani de închisoare.

La câteva luni de la sentință, unul dintre avocați și judecătorul din „Cazul Caracal” au murit.

„Știu sigur că Gheorghe Dincă m-a blestemat pe mine, pe judecătoarea cazului, Diana Cotoi, și pe unul dintre avocații săi din oficiu, Marian Voinea. A aruncat vorbe grele peste noi și ne-a blestemat să murim în chinuri grele. Personal, nu cred în blesteme, dar doi dintre cei blestemați s-au stins deja”, a declarat Carmen Obârșanu pentru Impact.

Marian Voinea, al patrulea avocat din oficiu al celui numit de întreaga presă drept „Monstrul din Caracal”, a murit la sfârșitul anului trecut, se pare din cauza unor probleme cardiace, iar judecătoarea Diana Cotoi a decedat la finele lunii aprilie, fiind înmormântată în satul natal, Pojogeni, din Târgu Cărbunești, județul Gorj.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Iată ce scris, acum mai bine de jumătate de an, Gheorghe Dincă, în scrisoarea de 50 de pagini:

Eu le urez tuturor celor care au contribuit, voit prin interpuși, celor care au ascuns adevărul în favoarea acuzării să aibă: ei, copiii lor, părinți lor, frații lor, nepoții, rudele, toți cei dragi lor, să aibă parte timp de trei generații de boli, accidente, morbidități, să rămână legume la pat, să aibă coșmaruri de groază, având soarta acelei judecătoare R. de la Slatina, care a fost mâncată de pisicile ei și plină de viermi după o lună de zile, murind fără lumânare. Să mă strige pe mine tot timpul pentru a le cere apă să le dau de băut”, a scris Monstrul din Caracal în noiembrie, în scrisoarea plină de blesteme, citată de Kanal D.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.