Polițist Constanța verificari in trafic
Polițist Constanța verificari in trafic
Mai mulți șoferi au fost prinși în ultimele zile la volan chiar dacă se aflau sub influența băuturilor alcoolice sau chiar drogați.

La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru canabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 3.30, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Constanța au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Democrației din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 7.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

De asemenea, în noaptea de 2 – 3 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto, care conduc autovehicule în timp ce se află sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 11.000 de lei.

Totodată, aceștia au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.