Agitație, vineri dimineață, în stațiunea Mamaia unde s-au tras focuri de armă în parcarea unui club din stațiune.  

Este vorba despre un conflict care s-ar fi produs între mai multe persoane și bodyguarzii clubului Ego, scandal care s-ar fi produs în parcarea clubului.

Se pare că la un moment dat în timpul conflictului verbal și fizic unul dintre indivizi a scos o armă neletală și a tras un foc în plan vertical.

Ulterior a urcat în mașină și a fugit, lăsând în urmă o persoană pe care, din greșeală a lovit-o ușor.

Indivizii au fost însă prinși rapid, în Navodari, de o echipă mixtă politist-jandarm.

UPDATE

Astăzi, în jurul orei 6.20, o patrulă mixtă formată din polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din stațiunea Mamaia.

Ajungând în zona respectivă, polițiștii au identificat un bărbat care acuza dureri și prezenta o hemoragie.

Echipa mixtă a chemat în sprijin un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la spital.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în fața clubului ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul ar fi fost lovit în zona feței, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane ar fi fugit.

De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniție neletala.

Imediat, au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, polițiștii din Năvodari au identificat și oprit în trafic autoturismul căutat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.