Hora Saturn
Hora Saturn

Activitatea Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia se va derula într-o nouă locație. Începând din 29 mai 2023, Complexul Hora din Saturn va găzdui unitatea de tratament, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a Pavilionului A.

Anunțul a fost făcut de managerul general al Sanatoriului Balnear Mangalia, Bogdan Maganu, care a adăugat că, pe 22.12.2022, a fost semnat acordul nr. 1934 privind Contractul de proiectare și execuție de lucrări de reabilitare, consolidare, modernizare și extindere al sanatoriului.

Până la finalizarea lucrărilor, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia a încheiat un acord de servicii de închiriere a spațiilor aferente Complexului Hora din stațiunea Saturn, unde își va reloca activitățile din cadrul pavilionului A.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Pacienții ce și-au programat sau urmează să își programeze o cură de tratament balneo fizio-kinetoterapeutic în cadrul pavilionului A, că începând cu data de 29.05.2023, trebuie să știe că serviciile de tratament, cazare şi masă, din cadrul acestui pavilion, se vor asigura în cadrul complexului Hora din stațiunea Saturn.

Pacienții care sunt deja internați în cadrul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia, pavilion A, își vor finaliza cura de tratament la același sediu, din strada Mircea cel Bătrân, nr. 2, iar cei ce și-au programat cura de tratament, începând cu data de 29.05.2023, se vor prezenta la noua locație din cadrul complexului Hora, Saturn.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.