SC Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația Suflete Deschise lansează și anul acesta, ca în fiecare an, un apel către constănțenii cu posibilități pentru a face donații copiilor, dar nu numai, pentru care soarta nu a fost atât de darnică. 

Acțiunea se desfășoară în cadrul parteneriatului social-misionar “ARATĂ CĂ ÎŢI PASĂ!” iar prin proiectul derulat “FII BUN! FII MIRACOLUL! FII ŞI TU UN MOŞ CRĂCIUN!”  oricine poate întinde o mână de ajutor.

“Iubirea se întoarce la cel ce iubeşte, bucuria se întoarce la cel ce dăruieşte. Nu pierzi nimic dacă ajuți pe cineva, dacă ești generos cu cineva, câștigi sentimente pe care niciun ban din lume nu le poate cumpăra. Traiul pe care actuală societate ni-l oferă nu trebuie să fie o “scuză” care nu ne mai lase să-i ajutăm și pe ceilalți. Mulți au atâtea hăinuțe sau încălțăminte care nu le mai poartă de ani și le țin în șifonier până se rup sau le mănâncă moliile sau chiar le aruncă la gunoi. Au jucării, deși nu mai au copii, au tot feluri de lucruri adunate. Confortul îi oprește să facă o mică excursie de binefacere, să meargă câțiva kilometrii pe jos sau cu mașina că să ajute pe cineva. Și când te gândești că un copil sărac se bucură atât de mult chiar și de o jucărie stricată… o păpușă veche fără piciorușe, o mașinuță chiar fără roți, pentru că nu a avut niciodată jucării. De aceea, dacă aveţi hăinuţe pe care nu le mai purtaţi, încălţăminte, jucării sau alte bunuri ce vă prisosesc, donaţi-le celor sărmani, aflaţi în nevoinţă mare. Cei care doresc să vină în sprijinul acestora sunt rugaţi să aducă darurile la biserica de care aparţin sau, dacă nu se pot deplasa, să sune la numerele de telefon 0241/660580, sau să trimită un mail pe adresa sufletedeschise@yahoo.com   în intervalul 8.00 – 18.00, iar donaţiile dumneavoastră vor fi preluate de o echipă de voluntari”, este mesajul transmis de organizatorii proiectului caritabil.

Foto: Rol Ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.