Astăzi, în jurul orei 14.40, un polițist din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce se afla la volanul autospecialei din dotare, a constatat faptul că, pe strada Avram Iancu din municipiul Constanța, traficul este blocat, fapt pentru care a coborât din autospecială pentru a asigura fluența traficului rutier.

Polițistul a observat că, dintr-un autoturism care se afla în coloană, conducătorul auto a coborât și a fugit, abandonând autovehiculul în mijlocul străzii.

În scurt timp, la fața locului s-a format un grup de persoane, care se manifestau zgomotos, fapt pentru care polițistul a solicitat sprijin, fiind direcționate echipaje din cadrul Biroului Rutier Constanța.

Una dintre persoanele prezente la fața locului a avut un comportament recalcitrant, refuzând să se legitimeze, fapt pentru care a fost condusă la sediul Serviciului Rutier, în vederea efectuării verificărilor necesare pentru stabilirea identității.
După ce a fost identificat, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, la locul amintit s-au deplasat criminaliștii, care au ridicat urme de pe autoturism.

Ulterior, vehiculul a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se continuă verificările, în vederea identificării conducătorului auto și stabilirea situației de fapt.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.