Apă caldă
Apă caldă
Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa I’’, se  impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Intrarea 1 Mai și bd.1 Mai.

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum la următorul punct termic: PT 183  PT 150 și PT 149 începând din dimineața zilei de 05.05.2023.

În funcție de momentul finalizării lucrărilor vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, au declarat reprezentanții societății de termoficare din Constanța.

TERMOFICARE CONSTANȚA – Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.