Serviciul de Telecomunicații Speciale
Serviciul de Telecomunicații Speciale
Trei asocieri de firme s-au înscris cu oferte la o licitație organizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru un contract de proiectare și execuție lucrări în vederea realizării viitorului sediu al Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța, scrie Profit.ro. Serviciul de Telecomunicații Speciale a scos la licitație contractul de 18 milioane lei pentru efectuarea de lucrări de construcție la începutul lunii mai 2022. 

Ofertele au fost depuse de asocierile formate din Con-A Operations și Con-A, General Service Grup 98 și Servcom Grup 85 și SSAB AG și Bemel AG, potrivit datelor remise de STS pentru Profit.ro.

Achiziția are ca obiect proiectarea și execuția de lucrări pentru realizarea unei clădiri administrative care va găzdui sediul pentru Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Constanța, în vederea desfășurării în condiții optime a activităților curente ale instituției, ce va permite acomodarea infrastructurii tehnice, a sistemelor informatice și de monitorizare/management precum și a echipelor de administrare, inclusiv personalul care îl va deservi.

Serviciile de proiectare se referă la elaborarea documentației tehnico-economice fazele DTAC, DTOE, PTh + DE și asistență tehnică din partea proiectantului.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Lucrările de execuție se referă la construirea unui imobil cu regim de înălțime P+2E+E3R, inclusiv amenajări exterioare ale curții, împrejmuirea incintei la limita de proprietate, bazin subteran pentru rezerva de apa, toate instalațiile aferente, racorduri și branșamente care să asigure funcționalitatea dorită”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Detaliile tehnice din Caietul de Sarcini nu au fost disponibile chiar oricui.

Firmele interesate să lucreze pentru STS au fost nevoite să treacă, mai întâi, de o etapă de precalificare.

Proiectul ste încadrat la „secret de serviciu”.

Contractul va avea o durată de 510 zile de la data atribuirii și a fost estimat la 18,45 milioane de lei, fără TVA.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.