Simona Halep
Simona Halep
Într-un interviu acordat în direct la Sport Total FM, antrenorul Sever Dron consideră că jocul Simonei Halep (30 de ani, 19 ATP) este unul depășit și că parteneriatul cu Patrick Mouratoglou  nu este unul benefic tenismenei.

Sever Dron e de părere că jocul Simonei Halep, fostul număr 1 WTA este depășit și afirmă că tenisul acesteia nu mai poate fi dat exemplu pentru generația tânără, care ar trebui să învețe mai degrabă de la jucătoare precum Swatek, Jabeur sau Badosa:

“Săptămâna trecută am făcut un stagiu de tenis cu copiii în care erau învățăminte de la Roland Garros, unde am adus o mulțime de documente și ce cred eu despre Roland Garros, iar una dintre concluzii era că jocul Simonei Halep este depășit. Nu mai putem da exemplu copiilor să joci ca Simona Halep, chiar dacă din punct de vedere al rezultatelor și al țării este idolul lor, ei nu mai pot să ia exemplul. Trebuie să dai exemplu pe Swatek, Jabeur, Badosa. Ele iau mingea repede, joacă un tenis mai complet, cu scurte, cu incursiuni la fileu, nu mai vorbesc de serviciu care este foarte bun. Simona nu știu cât mai are posibilitatea de a se schimba ea ca să vină și să joace un tenis mai modern. Tenisul ei a început să fie depășit din păcate”, a declarat Sever Dron.

Legat de colaborarea dintre Simona Halep și antrenorul Patrick Mouratoglou, Sever Dron a declarat: “Eu am părerea mea despre relația asta, cred că e o relație de circumstanță. Simona căuta pe cineva care să o înțeleagă, după părerea mea Mouratoglou nu este un antrenor. El știe să vorbească în public, să surâdă, să se ocupe de academia lui. Din relația asta, cred că Mouratoglou iese mai câștigător, se arată mult, a fost și la Cluj și prin alte părți. Nu știu ce se întâmplă mai departe. Serena i-a și dat peste nas puțin că vine la Wimbledon cu un alt antrenor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Eu nu cred în această relație, îmi pare rău să o spun și pentru Simona, dar e prea de fațadă. Prea mult se vorbește, se discută, nu știu cât se lucrează. Aici n-am de unde să știu firește, că nu sunt acolo”.

Coleg de generatie cu Ilie Nastase si Ion Țiriac, Sever Dron este un fost component al echipei de Cupa Davis a României. După încheierea carierei de jucător, s-a remarcat ca tehnician în Franta, luîndu-i sub aripa sa, de-a lungul timpului, pe Virginia Ruzici, Henri Leconte, Florin Mergea și Cristina Dinu.

A fondat, printre altele, Institut du Tennis Sever Dron (ITSD), în Franta și Tenis Club 2000 – Academia Sever Dron, în România. Este preocupat în permanență de dezvoltarea tenisului românesc și nu doar la nivel de seniori, ci si de juniori și copii.

Sursa:sptfm.ro 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.