Cadavru descoperit
Cadavru descoperit
Un tânăr în vârstă de 27 de ani, de origine asiatică, a fost găsit mort într-o ghenă de gunoi din zona unui campus universitar din Sectorul 6 al Capitalei, informează Antena 3.

„În seara zilei de 9 noiembrie 2022, în jurul orei 21.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o anexă a unei clădiri, din Sectorul 6, a fost găsită o persoană care nu mai prezenta semne vitale. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. Personalul medical prezent a declarat decesul bărbatului”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit primelor informații, ar putea fi vorba despre o sinucidere, dar nimeni nu știe cum a ajuns trupul bărbatului într-o ghenă de gunoi.

Oamenii legii au contactat ambasada pentru a-i înștiința în legătură cu tragedia care a avut loc în urmă cu câteva ore.
Trupul neînsuflețit al tânărului a fost ridicat de către medicii legiști, iar în următoarele zile vor face necropsia, pentru a putea stabili care a fost cauza decesului.
În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, potrivit romaniatv.net.
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.