Agresor
Judecătoria Hârșova a admis în această seară propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa formulată în dosarul nr. 2142/P/2023 prin care M. M, magazioner, angajat personal contractual al Primăriei Hârșova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Se pare că M. M. avea delegate atribuțiile de administrator al cimitirului nou din oraș.

Potrivit surselor noastre, marți, acesta l-ar fi lovit în cap cu o rangă pe Dumitru Monia, un antreprenor local care are în incinta cimitirului un atelier de făcut cruci.

Solutia pe scurt: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa formulată în dosarul nr. 2142/P/2023. În baza art.226 Cod procedură penală raportat la art.223 alin.2 Cod procedură penală şi art.202 alin.1 şi 3 Cod procedură penală; Dispune arestarea preventivă a inculpatului M.M. (date de identificare) – pentru o perioada de 30 de zile, începând cu data de 15.11.2023 şi până la 14.12.2023, inclusiv.

Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă. Respinge – ca neîntemeiată – cererea inculpatului M.M. de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a măsurii preventive a controlului judiciar. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală; Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Executorie. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru părțile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 15 noiembrie 2023, ora 17.50.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  26/2023  15.11.2023″, se arată în minuta Judecătoriei Hârșova.

Totul ar fi pornit de la un loc de veci din cimitir.

Potrivit surselor noastre, Dumitru Monia a fost operat azi noapte, iar în cursul zilei de astăzi ar fi deschis ochii.

Neoficial, potrivit surselor, se pare că bărbatul nu va rămâne cu sechele.

Monia Dumitru
Monia Dumitru

Vom reveni.

Sursa foto: Facebook

Sursă: Rol Ilustrativ (Freepik)

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.