Bianca Șerban
Bianca Șerban
O tânără de 23 de ani, din comuna Poiana Lacului a fost găsită decedată, duminică seara, în camera de cămin în care era cazată.

Aceasta era studentă la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității Carol Davila din București.

Aceasta a absolvit Colegiul Naţional Zinca Golescu iar în anul 2018 a promovat examenul la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii Carol Davila. Tânăra era în anul al cincilea şi ar fi trebuit să termine studiile în anul 2024.

În dimineața zilei de ieri, primarul comunei Poiana Lacului a aflat despre tragedie și a mers să aprindă o lumânare pentru studenta decedată.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Am vorbit cu tatăl ei şi spunea că fata nu era bolnavă, nu avea nimic. A găsit-o moartă în camera de cămin de la Bucureşti. Duminică seara s-a dus cineva să îi ducă un pachet, a desfăcut cu cheia și l-a lăsat. Apoi o fată când a auzit că a lăsat pachetul jos, a urcat din nou în camera de cămin ca să bage mâncarea la frigider. Atunci a găsit-o! Nu a avut nimic fata, nicio boală. Tatăl ei spunea că pe certificatul de deces scrie „neconcludent” la cauza decesului”, a declarat Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului pentru Curier.ro.

Momentan, medicii legiști nu au stabilit condițiile decesului tinerei.

Sursa: www.curier.ro

Foto: Facebook

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.