Arestați
Arestați
Au fost prinși indivizii care au spart mai multe săli de jocuri de noroc ale Magnum Games, situate pe raza municipiului Constanța. Trei au fost arestați preventiv, iar unul s-a ales cu mandat de arest la domiciliu. Tinerii acționau ca în filme. Cu cagule pe față, pătrundeau în punctele de lucru respective, imobilizau angajatele și chiar le agresau, în sensul că le loveau cu pumnii, după care furau bani. 

 

Potrivit informațiilor noastre, în noaptea de 10 spre 11 septembrie a.c., mai multe persoane au pătruns într-o sală se jocuri de noroc a Magnum Games, amplasată pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța. Aveau fețele acoperite cu cagule și au imobilizat angajata, pe care au agresat-o, în sensul că i-au aplicat lovituri cu pumnii, după care au sustras o cutie cu valori, care conținea suma de circa 800 de lei.

De asemenea, în noaptea de 7 spre 8 septembrie a.c., indivizii au pătruns într-o altă sală de jocuri de noroc a Magnum Games, de pe Aurel Vlaicu. Tot cu cagule pe față, agresorii au imobilizat angajata, au ținut-o cu capul pe birou și cu mâinile la spate, și au furat suma de 10.000 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Minută Judecătorească
Minută Judecătorească

Oamenii legii au declanșat cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, patru dintre suspecți fiind depistați. Au fost conduși la audieri, reținuți pentru 24 de ore și prezentați cu propunere de arestare.

Rareș Stoiciu, Andrei Ștefan Nalbantu și Gabriel Cristofor Iancu au fost arestați preventiv, pe când Alin C. a fost arestat la domiciliu.

În cauză, cercetările continuă.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.