Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța din Palazu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat IV – specialitatea zugrav, în cadrul Muncitori întreținere – Serviciul, Administrativ, Achiziții, Transport, Aprovizionare.

Potrivit anunțului, dosarele pot fi depuse până în data de 15 februarie 2023, ora 10:00. Proba scrisă va avea loc în data de 1 martie 2023, de la ora 09:00, iar proba interviului se va desfășura în data de 8 martie 2023, de la ora 09:00.

Care sunt condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale:
  • Diplomă studii generale;
  • Diplomă calificare în meseria de zugrav-vopsitor;
  • Nu este necesară vechimea.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, cu sediul în Palazu Mare, Str. Sentinelei nr. 40, județul Constanța, telefon 0241/486.338.

Foto: Arhivă

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.