Fier de călcat
Fier de călcat
Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei din Constanța a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație care vizează atribuirea unui acord – cadru de 48 de luni pentru furnizarea serviciilor de spălare, dezinfecție, uscare și călcare a inventarului moale din cadrul unității medicale.

Valoarea totală a acordului – cadru este cuprinsă între 12.312.000 lei și 15.048.000 lei. Totodată, valoarea corespunde unor cantități cuprinse între minimum 2.160.000 kilograme și 2.640.000 kilograme.

Conform fișei de date a achiziției, contractele subsecvente acordului – cadru vor fi încheiate lunar, la începutul fiecărui an, până la aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și o perioadă de maximum opt luni, ulterior aprobării Bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Constanța.

Operatorii economici care sunt interesați să participe la această licitație trebuie să declare cifra medie de afaceri totală pe ultimii trei ani, respectiv 2020, 2021 și 2022, care trebuie să fie cel puțin egală cu 2.508.000 lei, ce reprezintă valoarea celui mai mare contract subsecvent.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, ofertanții trebuie să demonstreze că a prestat servicii similare, cum ar fi: servicii de spălătorie și de curățătorie uscată, cu o valoare cumulată de cel puțin 2.508.000 lei, la  nivelul unui contract sau mai multor contracte.

De asemenea, garanția de participare pe care ofertanții interesați trebuie să o depună este de 25.080 de lei.

Ofertele pot fi depuse până în data de 19 octombrie 2023, ora 15:00, iar licitația va avea loc în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în data de 19 octombrie 2023, de la ora 15:00.

În cele ce urmează redăm integral fișa de date a achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (Image by Freepik)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Câți bani dă Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a cumpăra combustibil pentru încălzirea secțiilor exterioare din Eforie și Agigea

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.