Droguri - festival Mamaia
Droguri - festival Mamaia
Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reținerea unui bărbat care a fost prins cu droguri pe care voia să vândă droguri în incinta festivalului de muzică din Mamaia. Tribunalul Constanța a admis propunerea de arestare a acestuia pentru 30 de zile.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că bănuitul ar fi deținut droguri de risc și mare risc (3-CMC, ketamină, cannabis și ecstasy), în scopul comercializării în cadrul unui festival care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

Persoana bănuită a fost depistată deținând substanțele asupra sa, la un punct de acces în zona de desfășurare a festivalului. Alte cantități de droguri de risc și mare risc au fost identificate în spațiul închiriat de către bănuit pentru perioada festivalului.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astfel, la data de 2 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea unei persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunerea fiind admisă.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.