Deces
Deces
Potrivit unor surse, bărbatul împușcat mortal din greșeală în week-end, în timp ce era la o partidă de vânătoare în județul Vrancea este fiul actualului șef serviciu al Poliției Locale din Agigea, fost sectetar al comunei, Traian Bureța. Informația ne-a fost confirmată de primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu. 

Reamintim că sâmbătă, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Constanța, s-ar fi împușcat, din greșeală, în abdomen, în timpul unei partide de vânătoare, desfășurată în Vrancea. Ulterior, IPJ Vrancea a revenit asupra informării transmițând că, de fapt, acesta a fost împușcat accidental de o altă persoană.

„Din verificările efectuate până în prezent, rezultă că unul dintre participanții la activitate l-ar fi împușcat accidental pe bărbatul în cauză. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.”, a transmis, astăzi, luni, 7 noiembrie 2022, IPJ Vrancea.

Bărbatului i-au fost aplicate manevre de resuscitare însă acesta nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a întâmplat accidentul.

„Astăzi, 5 noiembrie, în jurul orei 12.30, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în satul Andreiaşu de Jos, în timpul unei partide de vânătoare, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, s-ar fi împuşcat, din greşeală, în zona abdomenului”, a transmis sâmbătă, 5 noiembrie, IPJ Vrancea.

Citește și:

Un constănțean s-a împușcat MORTAL în abdomen în timpul unei partide de vânătoare desfășurată în Vrancea

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.