Parcare
Parcare
Reprezentanții Portului Constanța au anunțat ieri, 13 iulie, că se lucrează intens la amenajarea unei noi parcări destinată TIR-urilor care vin să descarce mărfuri în Portul Constanța.

Parcarea este situată în interiorul portului, în zona Porții 9, are o suprafață de 34.000 metri pătrați.

Aceasta va avea o capacitate de circa 120 TIR-uri și va determina o fluidizare a traficului de camioane în port și evitarea aglomerarilor la porțile portului.

Terenul aferent parcării a fost eliberat, în prezent se lucrează la nivelarea lui și urmează să fie pietruit. Săptămâna viitoare această parcare va fi operațională.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, o altă parcare, în exteriorul portului Constanța, de o mai mare capacitate este în faza documentațiilor urmând să fie realizată cât mai rapid.

Anunțul vine după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat săptămâna trecută că au fost identificate soluții în ceea ce privește blocajul tirurilor care intră în Portul Constanța:

În urma unor discuții purtate între delegația Ministerului Transporturilor și directorul general al Portului Constanța, au fost găsite soluții pentru blocajul tirurilor din Port.

Mai exact, s-au identificat două suprafețe în interiorul Portului care pot fi utilizate ca spații de parcare pentru tiruri în vederea fluidizării traficului”, a declarat atunci Sorin Grindeanu.

Foto: Facebook

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.